Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Touré: 'Ik moest met City de titel vieren, terwijl mijn broer op sterven lag'

Laatste update:

In zijn column in France Football kijkt Touré, momenteel met het Ivoriaans elftal actief op het WK in Brazilië, terug op de festiviteiten naar aanleiding van de eerste plaats in de Premier League. De middenvelder had eigenlijk bij zijn broer moeten zijn, vindt hij nu. "Hij was degene op wie ik altijd kon vertrouwen, en bovendien was hij mijn beste vriend", schrijft de 83-voudig Ivoriaans international.

"City wilde me niet een paar dagen vrij geven; nadat de competitie ten einde was vertrokken we naar Abu Dhadi om te vieren dat we kampioen waren geworden, terwijl mijn broer op zijn sterfbed lag. Achteraf heb ik het gevoel dat ik had moeten eisen dat ik bij hem mocht zijn. Maar de club wist ook dat de situatie van mijn broer al maanden door mijn hoofd speelde. Daarom had ik ook veel blessures: wat er door mijn hoofd ging had effect op mijn lichaam."

Het is belachelijk dat Yaya Touré mee moest naar Abu Dhabi

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties