Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Touré: 'Messi gaf van tevoren aan wie hij een panna wilde uitdelen'

Laatste update:

"Ik heb Patrice Evra en Carlos Tévez wel eens horen zeggen dat Cristiano Ronaldo hard werkt en hij de beste is, maar Messi is anders. Hij is een genie", zo verzekert Touré. "Het gebeurt allemaal op natuurlijke wijze. Op de trainingen speelt hij altijd eenvoudig. Hij is niet van de bal af te krijgen, maar doet nooit gekke dingen. Hij denkt aan de wedstrijd die komen gaat. Hij is net als Sergio Agüero. Hij wil op de training alles simpel doen en daarna in de wedstrijd vol gas geven. Net als Tévez, die ken jij ook wel."

"Als je afgaat op de trainingen, dan denk je dat je een wedstrijd gaat verliezen. Maar als het fluitsignaal klinkt, is het anders. Dan zie je de mentaliteit van die jongens. Wedstrijden spelen betekent alles voor ze." Op de vraag van Ferdinand wie hij het meest vreest op de voetbalvelden, heeft Touré een duidelijk antwoord. "Ook Messi. We hebben in de twee voorbije twee seizoenen tegen Barcelona gespeeld. Ik heb hem verteld dat ik hoopte dat hem niets zou lukken. Mijn vader, mijn broer en mijn familie zaten te kijken."

Touré zal nooit vergeten dat Messi voorafgaand aan een wedstrijd altijd aangaf bij wie hij van plan was om een panna uit te delen. "Dan zei hij: 'Ik ga die poorten. En die ook.' In onze wedstrijden tegen Barcelona dacht ik, als ik dicht bij hem was, 'nee, ik niet, alsjeblieft, ik niet'." Touré maakte in het Camp Nou ook Ronaldinho nog mee. "Het zijn vergelijkbare voetballers. Als je te dicht bij ze komt, dan spelen ze de bal door je benen en zijn ze er vandoor. Twee geweldige voetballers, maar Messi is een genie. Het is geweldig als je samen met hem speelt, maar tegen hem spelen is een verschrikking."

Lionel Messi is de beste speler ter wereld

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties