Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Touré schiet Manchester City naar zege op West Bromwich

Laatste update:

Manager Manuel Pellegrini had verrassend genoeg geen plaats voor Sergio Agüero tussen de lijnen en koos voor onder anderen Wilfried Bony en miljoenenaankoop Raheem Sterling. Zij eisten maandagavond geen hoofdrol op, want die was dus toebedeeld aan de 32-jarige Touré. In de openingsminuten zochten de bezoekers naar een gaatje in de muur die West Bromwich had opgetrokken en de eerste kans leverde na negen minuten direct een doelpunt op. Een schot van David Silva zeilde voorlangs, maar werd opgepikt. Touré haalde vervolgens vanaf de rand van de zestien uit en zag zijn afgeweken schot met wat geluk over de doellijn hobbelen.

De blauwhemden van City hadden hun gewenste snelle voorsprong te pakken en hielden de bal in de eigen rangen. West Bromwich verdedigde en hoopte dat Saido Berahino op de counter gevaarlijk kon worden, maar die tactiek leverde in de eerste helft niets op. Na 24 minuten, twee minuten nadat Bony al voor dreiging had gezorgd, werd het 0-2: Touré ging de combinatie aan met Bony en plaatste het leder vervolgens met de binnenkant van zijn voet hoog in het doel. De meegereisde supporters bezongen Touré na die goal op de tonen van Delilah en toonden zich dus uitermate tevreden met de manier waarop de krachtpatser het seizoen begon.

Via Sterling en Aleksandr Kolarov werd City voor rust nog tweemaal gevaarlijk en ook WBA liet zich één keer zien: Berahino wipte de bal over Joe Hart in het doel en wilde feestvieren, maar werd teruggefloten wegens buitenspel. In de eerste vijf minuten van het tweede bedrijf lieten the Baggies zien nog zeker wat uit de wedstrijd te willen halen en kregen zij steeds meer te vertellen: Rickie Lambert mikte een vrije trap over en Berahino kreeg de bal in kansrijke positie niet onder controle. Aan de andere kant hield doelman Boaz Myhill de bedrijvige Sterling van de 0-3 van, maar na een uur viel die derde goal voor de mannen van Pellegrini alsnog.

Aanvoerder Vincent Kompany stuurde de bal ne een hoekschop van David Silva op prachtige wijze naar de verre hoek en gooide het treffen op The Hawthorns daarmee definitief in het slot. Na ruim een uur spelen maakte Agüero zijn opwachting, maar hij kon de score niet verder opvoeren. City was niet van plan om nog veel energie te verspillen aan West Brom en liet de tegenstander wat meer komen, met enkele kansen tot gevolg. James Morrison kopte bijvoorbeeld in de handen van Hart. In de slotfase claimde Silva nog recht te hebben op een strafschop, maar Mike Dean liet doorspelen. Het bleef dan ook bij 0-3 in het voordeel van de kampioenskandidaat.

Fel bekritiseerd, maar nu wel mooi koploper in de Premier League! ;) #sterling #mancity #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


-
Denk jij dat Manchester City kampioen wordt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties