Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Touwtrekken met United is begonnen: Ajax zet in op langer verblijf Timber

Laatste update:

Op het internationale kantoor voert de directie van de Manchester United gesprekken over toptransfers, wat de vermoedens van onderhandelingen over Timber kracht bijzet. Sky Sports meldde eerder al dat er 'gesprekken gaande waren tussen de twintigjarige verdediger en the Red Devils'. De transfersom voor Timber, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2024, zou inmiddels boven de veertig miljoen euro liggen.

United is echter niet de enige club die in de markt is voor het Talent van het Jaar van Ajax. Volgens Sky Sports hengelt ook Bayern München nadrukkelijk naar de diensten van Timber. De zesvoudig Oranje-international is in beeld om het vertrek van Niklas Süle (naar Borussia Dortmund) op te vangen. Daarmee is Timber na Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch de derde (voormalig) Ajacied die met Bayern in verband wordt gebracht.

Het rijtje ex-Ajacieden dat aan United wordt gelinkt is echter nóg groter. Volgens The Athletic zou Ten Hag Frenkie de Jong beschouwen als zijn gedroomde eerste topaankoop, waar hij echter wel meer dan de helft van zijn transferbudget zal moeten besteden. Barcelona houdt volgens de gerenommeerde sportsite vast aan een prijs van 80 miljoen euro, in verhouding tot een budget van 141 miljoen. Ook Lisandro Martínez en Antony schijnen volgens diverse Britse media hoog op het lijstje te staan van hun voormalig trainer.

Voetbal International meldt echter dat Ajax weigert de handdoek in de ring te gooien omtrent een contractverlenging. Het management van Timber zal binnen afzienbare tijd in gesprek gaan met de Amsterdammers, die een 'Ryan Gravenberch-scenario' willen voorkomen waardoor de transfersom lager zal uitvallen. Ajax poogt al anger de verbintenis van zijn oogappel open te breken, maar dat verliep tot op heden zonder succes.

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
13
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties