Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Touwtrekken neemt toe: grootmacht biedt Mazraoui astronomisch salaris

Laatste update:

De doorgaans goed geïnformeerde Romano wordt aangevuld door Sport1, dat beweert dat der Rekordmeister een verbeterd voorstel van de eerste contractaanbieding heeft gedaan Bayern heeft nu een aanbod van liefst tien miljoen euro bruto per seizoen op tafel gelegd: een verdubbeling van de vijf miljoen euro die voornaamste concurrent Barcelona wil bieden.

Sport1 meldt dat Mazraoui overigens niet de enige is die in beeld is als versterking voor de rechtervleugel van Bayern. Onder meer Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) en Sergiño Dest (Barcelona) gelden als alternatieven voor de huidig koploper van de Bundesliga. De kans dat Bayern moet doorschakelen lijkt allesbehalve onaannemelijk: Spaanse media meldden vorige week al dat Mazraoui bij Barcelona tot topprioriteit is gebombardeerd. Technisch manager Jordi Cruijff zou afgelopen dinsdag zelfs bij het duel tussen Ajax en Benfica (0-1) aanwezig zijn geweest om de komst van de Marokkaans international te bespoedigen.

Eerder op de dag bracht Romano al de details van het bod van Bayern op Gravenberch naar buiten. Volgens de transfermarktexpert ging het om een vaste transfersom van 15 miljoen euro, die die door middel van bonussen 'over vele jaren' nog met 10 miljoen euro kan oplopen. Een 'uitstekende prijs' volgens de Duitse grootmacht, aangezien Gravenberch pas negentien is en volgend seizoen in zijn laatste contractjaar terecht dreigt te komen. Ajax zou echter inzetten op een hogere transfersom.

Waar zie jij Noussair Mazraoui naartoe vertrekken?

Meer nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
18
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
7
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
28
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
19
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties