Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Touzani en Hehakaija op 18 oktober in Zeist voor loting EK Futsal

Laatste update:

Tijdens de loting, die wordt gehost door UEFA Futsal EURO-ambassadeur Soufiane Touzani en voormalig straatvoetbalster Rocky Hehakaija, worden de zestien deelnemers ingedeeld in vier poules van vier. Daarin strijden ze om een plek in de kwartfinale en uiteindelijk om de Europese titel. Afhankelijk van de UEFA-coëfficiëntenlijst worden de deelnemers bij de loting in één van de vier potten ingedeeld. De definitieve potindeling wordt na de FIFA Futsal World Cup, die momenteel in Litouwen plaatsvindt, opgesteld.

Toernooidirecteur Gijs de Jong kijkt uit naar de loting, vertelt hij via de officiële kanalen van de KNVB. "Voor het eerst vindt de loting voor een Europees Kampioenschap plaats op de KNVB Campus in Zeist, iets waar we als toernooiorganisatie natuurlijk trots op zijn. Maandagavond 18 oktober weten de teams wie ze gaan ontmoeten en kan de voorbereiding beginnen. Ook voor de fans. We kijken uit naar volle zalen en veel spektakel."

De kaartverkoop voor alle wedstrijden start een dag na de loting op 19 oktober. Voor het grootste EK Fustal ooit worden de twee speellocaties, Ziggo Dome in Amsterdam en MartiniPlaza in Groningen, volledig omgetoverd tot 'futsalwalhalla's'. Beide locaties bieden gezamenlijk plaats aan 17.500 futsal-fans. Kaarten zijn daags na de loting verkrijgbaar vanaf tien euro via de officiële toernooiwebsite.

Voor het eerst in de geschiedenis strijden zestien landen om de Europese titel. Als gastland is Oranje Futsal automatisch van de partij en andere deelnemende landen zijn titelhouder Portugal, Azerbeidzjan, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Finland, Georgië, Italië, Kazachstan, Polen, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje en Oekraïne. Servië en Wit-Rusland spelen tussen 14 en 17 november tegen elkaar om het laatste ticket.

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties