Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Touzani grapt over Messi en toont dankbaarheid met bijzondere röntgenfoto

Laatste update:

Via Instagram Stories laat Touzani maandag middels een röntgenfoto zien waarom een loopbaan als prof niet voor hem was weggelegd. "De meest gestelde vraag die ik krijg: 'Soufiane Touzani, waarom ben jij geen profvoetballer geworden? Ik ga niet zeggen dat dat alleen hierdoor komt, ik was geen Ronaldinho ofzo." Wat volgt is een medische uitleg. "Maar als je deze röntgenfoto bekijkt van mij, dan zie je dus dat ik een ijzeren pin in mijn rug heb, van bijna dertig centimeter. En je ziet ook dat mijn rug scheef aan het groeien was."

De bijzondere röntgenfoto die Soufiane Touzani laat zien via Instagram Stories

"Kijk, ik ga niet zeggen dat ik Lionel Messi ben of wat dan ook, maar ik zeg wel dat dit mijn kostbaarste bezit is. Want hierdoor ben ik alles gaan doen wat ik nu aan het doen ben. Bijvoorbeeld trucjes leren en de wereld rondreizen. Ik ben dankbaar. Dit is de story, but the story doesn't end here", zo besluit Touzani zijn relaas. De Rotterdamse straatvoetballer komt geregeld in contact met bekende voetballers, zoals recentelijk nog met Donny van de Beek en Calvin Stengs.

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties