Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tragisch nieuws: Indonesische speler wordt getroffen door bliksem en overlijdt

Laatste update:

Op de socialemediakanalen bevestigt de club het overlijden van de speler. Ook de tegenstander deelt de condoleances online. "Wij, de familie van FLO2 FC Bandung, zijn diep bedroefd door het overlijden van Septian Raharja. Moge hij in vrede rusten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Football Boots Subang (@fbi_subang)

Volgens het lokale medium PRFM News was Raharja niet op slag dood, maar ademde hij nog. Hij werd vervoerd naar het ziekenhuis, waar zijn verwondingen te ernstig bleken.

Het noodlot sloeg toe door het snel veranderende weer. Getuigen zouden naar verluidt hebben gemeld dat het bewolkt was en regende vlak voor de blikseminslag.

De weersverandering zou de situatie snel geëscaleerd hebben. Beide teams bleven echter door voetballen, tot het tragische moment zich voltrok.

De ploeggenoten van Raharja snelden naar het slachtoffer toe en droegen hem van het veld. Het mocht helaas niet baten. De 34-jarige Raharja werd in het ziekenhuis doodverklaard.

Meer nieuws

Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
6
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
20
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
23
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
6

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties