Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trainer Gent blijft vijanden maken: na 'doodschieten' is voorzitter aan de beurt

Laatste update:

De Witte gaf na afloop van het midweekse Conference League-duel een interview. Daarin uitte hij kritiek op de instelling van de spelers, het spelsysteem en op de trainer. "Ook de paus is niet feilloos", sprak De Witte over Vanhaezebrouck. Na afloop van de gewonnen competitiewedstrijd tegen KV Mechelen (3-0) had de gewezen oefenmeester zijn reactie klaar.

"Ik kan niet aanvaarden dat mensen er zijn die zeggen dat er geen drive of overtuiging is. Dat klopt helemaal niet. Sorry, hè. Djurgårdens had acht doelpogingen, wij 21 (twintig volgens de UEFA-statistieken, red.)", begon Vanhaezebrouck. Daarop zette hij openlijk zijn twijfels bij de kennis en kunde van De Witte. "Om tegen mij te spreken over systemen en manier van voetballen, publiekelijk, moet je een kenner zijn. De voorzitter en ik hebben vrijdag samengezeten op het vliegtuig. Daar heb ik vastgesteld dat hij nog geen enkel beeld had teruggezien van de wedstrijd."

De uitspatting van Vanhaezebrouck volgt in een week waarin hij al onderwerp van gesprek was in de Belgische media. De 58-jarige oefenmeester had na het duel met Djurgãrdens fikse woorden over voor zijn defensie. "Wij geven hen één of twee kansen en zij scoren. Bij ons is het piece of cake.. Maar ik kan ze (zijn eigen spelers, red.) niet doodschieten, want dan kom ik spelers tekort. Ik kan ze niet neerkogelen, dat gaat niet", klonk het tijdens de persconferentie.

Ruzie en controverse is Vanhaezebrouck sowieso niet vreemd. De Belg kwam in zijn eerste periode als trainer van Gent (tussen 2014 en 2017) al regelmatig in de clinch te leggen met De Witte en overige bestuursleden. Het feit dat Vanhaezebrouck de club in 2015 de eerste landstitel ooit bezorgde, deed De Witte besluiten hem in 2020 terug te halen. Sindsdien hield Vanhaezebrouck zich afzijdig van publieke bonje, tot afgelopen donderdag.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties