Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trainer palmde Elia in: 'Ik zag meteen dat-ie me helemaal niet kende'

Laatste update:

Martin Jol was destijds nog eindverantwoordelijke bij HSV en wilde Elia graag hebben, zo vertelt de buitenspeler aan Voetbal International. "Hij bleef me maar bellen: 'Elly, kom nou. Elly, je moet echt komen, hoor. Ik maak een superster van je.' Ik zei: 'Oké, is goed'", aldus Elia, die ook van technisch directeur Dietmar Beiersdorfer te horen kreeg dat hij naar Hamburg moest komen.

Even later zag de aanvaller dat zowel Jol als Beiersdorfer vertrokken bij HSV. Zaakwaarnemer Frank Schouten verzekerde Elia dat de Duitsers de voormalig Tukker nog steeds wilden inlijven. Elia wilde door het vertrek van het duo eigenlijk niet meer verkassen naar HSV, maar besloot op aanraden van Schouten alsnog te gaan praten met de club.

Elia had gelijk door dat Bruno Labbadia, de nieuwe trainer, hem niet kende. "Die zei: 'Eljero, ik ben gek van je.' Ik zag meteen dat-ie me helemaal niet kende. Pas bij HSV gaf hij toe: 'Elly, ik had echt geen idee wie je was, maar ik zag in je ogen dat we je moesten nemen.' Lachen, op zich, maar op die manier halen grote clubs dus hun spelers."

Meer nieuws

Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
6
Cillessen is boos op zichzelf na blunder: 'Ik sta er zuur op, zwaar klote'
13
Real Madrid meest waardevolle club ter wereld; Ajax, Feyenoord en PSV ontbreken
8
Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen
54
De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
9
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties