Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Trainer Pochettino bekeek 'nieuwe Cristiano Ronaldo' tijdens AZ-PSV'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat Depay, die vrijdag zijn 21e verjaardag vierde en in Engeland wordt omschreven als the new Cristiano Ronaldo, met Tottenham in verband wordt gebracht. Na het WK in Brazilië toonde de club uit Londen al belangstelling voor de aanvaller, die er echter voor koos om een nieuw contract met PSV te ondertekenen en nog minimaal een seizoen in Eindhoven te blijven. PSV rekent op een verkoop van Depay komende zomer en heeft een transfersom in gedachten die de twintig miljoen euro overstijgt.

Arno Philips, fysieke trainer van Feyenoord, heeft een werkverleden bij PSV en is onder de indruk van de capaciteiten van Dutch sensation Depay. "Hij is de snelste speler waarmee ik ooit heb gewerkt. Dat kun je met het blote oog zien. Het is een absoluut supertalent", wordt Philips door diverse Britse media geciteerd. "Hij is tot een speciale speler uitgegroeid."

"Op het WK heeft hij Louis van Gaal en iedereen laten zien dat hij zich aan elk voetbalniveau kan aanpassen, ook fysiek gezien." Britse media schrijven verder dat Depay de eerste speler ooit is die zich op twaalfjarige leeftijd al met een six pack bij een jeugdopleiding meldde. Verder worden zijn schietkwaliteiten met die van Ronaldo vergeleken.

-
Denk jij dat Memphis Depay aan zijn laatste seizoen bij PSV bezig is?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
32
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
61
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties