Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trainer van Real Madrid: een verschrikkelijke droombaan

Laatste update:

Algemeen directeur Jorge Valdano gaf het antwoord. Toen hij gevraagd werd waarom Real geen manager aanneemt in plaats van een trainer, zei Valdano dat niemand met zoveel macht bij Real Madrid om zou kunnen gaan. Beslissingen worden bij Real Madrid genomen door een grote groep mensen. De voorzitter, de vice-voorzitters, de algemeen directeur, de adjunct directeur, de technisch directeur en ga zo maar door. Geen enkele gerenommeerde trainer zou dit accepteren.

Nu staat Manuel Pellegrini voor de groep die, zoals we in de zomer hebben kunnen zien, niets te zeggen heeft over het aankopen of verkopen van spelers. Hij liet Sneijder en Robben altijd spelen terwijl Huntelaar en Van der Vaart geen minuut speelden tijdens de voorbereiding. Hij gaf hiermee duidelijk aan met wie hij wel en niet rekende voor het komende seizoen. Pellegrini zwijgt en probeert met dit materiaal aan de slag te gaan. Hij heeft natuurlijk fantastische spelers, mar het is niet 'zijn' team. Met de blessure van de enige buitenspeler, Cristiano Ronaldo, hebben we Pellegrini zien puzzelen om een evenwichtig team op het veld te zetten. Hierdoor wordt hij overspoeld met kritiek van de invloedrijke Madrileense pers.

Na de beschamende uitschakeling in de Copa del Rey en zijn besluit om Guti op zijn vingers te tikken kreeg Pellegrini ook nog kritiek van het publiek. In de return tegen Alcorcón kwamen de witte zakdoekjes tevoorschijn en een groot deel van het publiek vroeg hem om op te stappen. Pellegrini gaat door en krijgt het vertrouwen van het bestuur. Ik durf te zeggen dat de eerste versie van Florentino Pérez de trainer had ontslagen na uitschakeling in de beker en de onaantrekkelijke manier van spelen. Zal señor Pérez hebben geleerd van zijn fouten? Als dat zo is en hij behoud Pellegrini als coach en de meeste spelers van dit nieuw tijdperk, kunnen we een heel groot Real Madrid zien de komende jaren. Maar zal men geduld hebben met Pellegrini? In de pers wordt gesproken dat hij krediet heeft tot de wedstrijd van aanstaande zondag in Camp Nou. De druk van de pers en de fans is enorm. Niet Pellegrini maar Pérez moet zich nu bewijzen.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties