Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trainer Xavi kondigt vertrek bij FC Barcelona aan

Laatste update:

"Ik zal Barcelona in juni verlaten", zo maakt hij na afloop van de nederlaag in LaLiga bekend. "Er is geen weg terug. Het is tijd voor verandering. Als Culé denk ik dat het tijd is om te vertrekken."

"Ik heb vandaag met het bestuur en de club gesproken. Ik vertrek op 30 juni, dat is beter voor de club. Mijn besluit verandert uiteraard niets aan mijn inzet, want ik zal alles blijven geven in de komende vier maanden."

"Het seizoen is nog niet verloren en we kunnen nog mooie dingen gaan neerzetten", vervolgt Xavi. "Hopelijk verandert de dynamiek na mijn vertrek, want dat is wat de club nodig heeft: verandering."

Het besluit volgt dus direct na de teleurstellende verliespartij in eigen huis. Barcelona kwam nog op een 3-2 voorsprong, nadat het eerder met 0-2 achterstond, maar ging dus alsnog onderuit. Door de nederlaag blijft Barça voorlopig derde op de ranglijst. Villarreal staat veertiende.

"Begrijp me niet verkeerd: ik heb dit besluit genomen vanwege de algehele situatie bij de club, en niet alleen vanwege het resultaat vandaag. Ik ben de hoofdverantwoordelijke. We hebben puike prestaties geleverd en veel heeft goed uitgepakt, maar ons gezamenlijke 'project' stopt na dit seizoen", aldus de oefenmeester.

Xavi stond sinds november 2021 onder contract bij Barcelona, waar hij het stokje overnam van Ronald Koeman. Daarvoor was hij trainer van Al-Sadd. Over zijn toekomst wil Xavi overigens niets kwijt, maar hij laat wel weten nog over 'veel energie' te beschikken.

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
0
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
22
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0
Kees Kwakman pleit direct voor een wissel tijdens Spanje - Duitsland: 'Man, man'
13
Demiral mist definitief duel met Oranje: hoger beroep tegen schorsing onmogelijk
140
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
25

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties