Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Trainer zwaait direct de scepter en vlakt zowel Bazoer als Kluivert uit rekensom

Laatste update:

Half juni kwam transfermarktexpert Fabrizio Romano met het verrassende nieuws dat de entourage van Bazoer in gesprek was met Olympique Marseille. De middenvelder annex centrale verdediger liep onlangs uit zijn contract bij Vitesse en is derhalve nog altijd ransfervrij op te pikken door geïnteresseerde clubs. Diverse Italiaanse media voegden ook de naam van Kluivert toe aan de transfertrargets van Marseille. José Mourinho zou bij AS Roma geen plek hebben voor de 23-jarige aanvaller; Sampaoli zag wel degelijk heil in een samenwerking.

De 62-jarige oefenmeester miste echter ambitie bij zijn club en besloot op de eerste van juli ineens op te stappen. Tudor zit naar verluidt op een flink andere golflengte dan zijn voorganger, waardoor door de namen van Bazoer en Kluivert een pertinente streep kan. Het duo heeft over belangstelling echter niet te klagen. BILD schreef al over een naderend akkoord tussen Bazoer en Borussia Mönchengladbach; De Telegraaf voegde tal van geïnteresseerde clubs uit Griekenland en Turkije aan toe, waaronder Olympiacos en Kasimpasa. Kluivert zou op zijn beurt overwogen worden door West Ham United, aldus La Gazzetta dello Sport.

Het duo wordt zo een kans ontnomen om de Champions League in te gaan. Sampaoli leidde Marseille vorig seizoen op de slotdag van de competitie naar de tweede plek, waarmee directe kwalificatie voor het miljardenbal werd veiliggesteld. De club moest in de halve finale van de Conference League nog zijn meerdere erkennen in Feyenoord, dat over twee wedstrijden met 3-2 aan het langste eind trok.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties