Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp geeft Erik ten Hag helder advies over mogelijke terugkeer bij Ajax

Laatste update:

Van der Gijp denkt niet dat Ten Hag zijn tot medio 2025 lopende contract gaat volmaken. "Nee, dat wordt hem niet." Presentator Wilfred Genee stipt aan dat Manchester United momenteel zevende staat in de Premier League. "Dat is de laagste klassering ooit sinds de Premier League bestaat", weet Gijp.

Wanneer beelden van Ten Hag getoond worden van de persconferentie na afloop van het uitduel met AFC Bournemouth (2-2), wordt Van der Gijp zelfs even cynisch. "Heb jij op zulke momenten het idee dat hij een beetje onder druk staat?" Na wat gelach in de studio begint Johan Derksen over de trainerskwaliteiten van Ten Hag.

"Als hij de FA Cup wint, is dat gewoon een prijs hoor in Engeland", aldus de Snor. "Ik vind hem niet de sympathiekste jongen qua uitstraling, maar hij heeft het bij Ajax goed gedaan. Waarom haalt Ajax hem niet terug?"

Van der Gijp denkt niet dat Ten Hag openstaat voor een terugkeer naar Ajax, daar het verval groot kan zijn. "Dan moet het écht je club zijn. Dat je die club zo'n warm hart toedraagt. Zoals Louis (van Gaal, red.) of Frank den Boer! Maar Ten Hag moet het niet doen..." Ten Hag kende als eindverantwoordelijke tussen 2018 en 2022 grote successen in de Johan Cruijff ArenA.

Zo won hij onder meer driemaal de landstitel, twee keer de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijf Schaal. Ten Hag won in Nederland tevens drie keer de Rinus Michels Award, de prijs voor Coach van het Jaar in de Eredivisie.

Het grootste succes van Ten Hag bij Ajax was misschien wel de Champions League-campagne van 2018/19. De 54-jarige manager loodste de Amsterdammers destijds naar de halve finale van het miljardenbal, waarin Tottenham Hotspur uiteindelijk te sterk bleek.

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
13
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
86
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties