Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tranendal bij reserve Javi Martinez op bank Bayern zorgt voor speculatie

Laatste update:

Duitse media gaan ervan uit dat Martinez teleurgesteld was over het feit dat hij wederom niet in de basis stond, ook omdat zijn complete familie naar Beieren was gekomen. Na de midweekse 2-7 zege op Tottenham Hotspur in de Champions League had hij gehoopt dat hij voor het eerst dit seizoen zou starten, maar Niko Kovac koos andermaal voor Thiago Alcantara en Corentin Tolisso als defensieve middenvelders. Martinez kwam ook niet als invaller binnen de lijnen.

"Ik heb de beelden niet gezien", vertelde technisch directeur Hasan Salihamidzic na afloop. "Natuurlijk is het voor Javi frustrerend dat hij niet speelde. Maar het seizoen is nog lang en iedereen zal zijn kansen krijgen. Ook Javi. Ik begrijp de spelers die niet in actie komen. Iedereen wil spelen, maar de trainer wil ook een elftal vormen. Hij wil dat er een team speelt." Salihamidzic sprak tegen dat er zich iets in de privésfeer afspeelt.

Martinez kwam dit seizoen slechts in 111 minuten binnen de lijnen, waarvan 86 in de Bundesliga. Na afloop wilde de Spanjaard niets over de beelden kwijt; hij verliet de Allianz Arena zonder de media te woord te staan. De media in Duitsland vragen zich af of de Spanjaard bezig is aan zijn laatste maanden in Beierse dienst zolang Kovac aan het roer staat. Na de nederlaag moet Bayern met veertien punten uit zeven duels de koppositie in de Bundesliga met vier andere clubs delen.

-

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
0
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
28
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
4
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
46
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties