Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfer De Jong in zekere zin waardevoller dan die van Dembélé of Suárez'

Laatste update:

"Naast het feit dat ze hem veel geld te bieden hadden, kreeg hij namelijk ook min of meer een garantie op een basisplaats", zegt de journalist in gesprek met de NOS. Hij stelt dat PSG al een tijd zoekt naar een controleur na het verlies van Thiago Motta en Blaise Matuidi. "N'Golo Kanté van Chelsea was de droomkandidaat, maar die wilde niet en was bovendien te duur. Axel Witsel stond ook op het wensenlijstje, maar die koos voor Borussia Dortmund."

De Spaanse journalist Edu Polo erkent dat Barcelona alles in het werk heeft gesteld om De Jong naar Catalonië te halen. Hij vertelt dat iedereen bij Barcelona bang was dat De Jong naar PSG zou gaan. "Voorzitter Josep Bartomeu heeft De Jong voorgespiegeld wat zijn perspectief is bij Barcelona en heeft het argument om met Lionel Messi samen te spelen ook in de strijd gegooid."

"Deze transfer is in zekere zin waardevoller dan die van Dembélé, Coutinho of Suárez. Als Barcelona een speler haalt, zijn er altijd mensen tegen. Maar bij Frenkie is dat niet het geval", aldus Polo, die verwacht dat De Jong veel gaat spelen, ook omdat Ivan Rakitic mogelijk gaat vertrekken. "Hij wordt binnenkort 31 jaar en kan Barcelona nu nog goed geld opleveren. Rakitic kan bij een andere club het laatste grote contract van zijn carrière tekenen. En op termijn zien ze in De Jong de opvolger van Sergio Busquets bij Barcelona."

Verwacht jij dat Frenkie de Jong gaat slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
26
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
30
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
24
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties