Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Friday afgerond: 'Het is een eer dat ik voor AZ ga spelen'

Laatste update:

Friday is momenteel de topscorer van de Noorse Tippeligaen, met acht doelpunten uit twaalf wedstrijden. "Ik ben blij dat ik hier ben en het is een eer dat ik voor AZ ga spelen", reageert Friday. "AZ is een goede club en het is voor mij belangrijk dat ik het naar m'n zin heb waar ik speel. Ik hoop het team zo goed mogelijk te helpen, ga mijn best doen en wil doelpunten maken."

Volgens technisch directeur Max Huiberts is de 21-jarige Friday 'een jonge, talentvolle spits': "Een type dat zowel met zijn rug als met zijn gezicht naar het doel toe kan spelen. Hij is fysiek enorm sterk en heeft een goede techniek. Met Fred zijn we goed op weg om het plaatje van de selectie compleet te krijgen. Iets dat ook wel nodig is, want over twee weken moeten we er al staan in de Europa League."

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
13
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties