Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Guus Til naar PSV nabij: middenvelder is al gespot in Eindhoven

Laatste update:

Dat Til inderdaad reeds in Eindhoven is, wordt door meerdere betrouwbare bronnen bevestigd aan het Eindhovens Dagblad. Het is de bedoeling dat de middenvelder voor meerdere seizoenen gaat tekenen in het Philips Stadion. Til kiest voor PSV na een goed gesprek met de nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij. De Eindhovense club lijkt hiermee definitief de strijd om Til te hebben gewonnen. Hij had namelijk ook kunnen kiezen voor Feyenoord of Royal Antwerp.

Het is nog niet bekend of Til op huurbasis overkomt van Spartak Moskou, of dat PSV hem definitief naar Eindhoven haalt. In het laatste geval zullen er hoogstwaarschijnlijk enkele miljoenen moeten worden overgemaakt naar de Russische hoofdstad. Het is nog niet bekend wanneer Til officieel wordt gepresenteerd door PSV, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat er op korte termijn witte rook zal verschijnen rondom de transfer.

PSV toonde de afgelopen weken daadkracht op de transfermarkt door Walter Benítez, Boy Waterman, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever (huur) en Luuk de Jong vast te leggen. "Ik denk dat er fantastisch werk is geleverd door de driehoek. Marcel, John en ik en iedereen eromheen", zei Van Nistelrooij zaterdag tegenover De Telegraaf. "Dat er zo vroeg al zoveel jongens zijn gekomen. Het is fantastisch dat dat is gelukt. Binnen de financiële mogelijkheden die je als club hebt en mede op basis van de selectie die er al stond, ga je het ideale plaatje uitzetten. En daarin is een aantal successen gehaald. Hopelijk volgen er nog meer."

Is Guus Til een versterking voor PSV?

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
0
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties