Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Kali verbaast selectie: 'Willen ze dat hij naar gevangenis gaat?'

Laatste update:

Kali is door FC Utrecht geschorst nadat hij Kristof Petterson op de training een gebroken kaak had geslagen. De clubleiding en technische staf vreesde dat de rentree van de middenvelder gepaard zou gaan met nieuwe onrust. Edouard Duplan baalt van het aanstaande vertrek van Kali en hekelt de druk van buitenaf. "Anouar heeft een fout gemaakt en is gestraft. Wat willen mensen nog meer? Dat hij naar de gevangenis gaat soms?"

"Ik zie vooral een goede voetballer die we prima kunnen gebruiken", benadrukt Duplan in het Algemeen Dagblad. Robbin Ruiter staat evenmin achter de transfer. "Anouar is in feite dubbel gestraft. Eerst kreeg hij een boete. Vervolgens moest hij onder zware omstandigheden tegen PEC Zwolle spelen om de volgende dag alsnog geschorst te worden."

FC Utrecht doet er goed aan om Anouar Kali te verkopen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties