Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Kostic naar Lazio mislukt vanwege bod op verkeerd mailadres

Laatste update:

De curieuze handelswijze van Frankfurt lekte echter al snel uit naar de zaakwaarnemer van Kostic, Fali Ramadani. De belangenbehartiger van de middenvelder stuurde een screenshot van de email naar zijn cliënt. De actie van de Frankfurt-leiding zette kwaad bloed bij Kostic, die dan ook weigerde om op het trainingsveld te verschijnen en zaterdag ontbrak in de competitiewedstrijd tegen Arminia Bielefeld.

Frankfurt kwam daarop in actie en veegde een tweede bod van Lazio resoluut van tafel, ook al werd de aanbieding deze keer naar het juiste emailadres verzonden. Igli Tare, technisch directeur van Lazio, verklaarde aan BILD dat het hele voorval voor de nodige spanning heeft gezorgd bij alle betrokken partijen. Kostic staat bij Frankfurt nog onder contract tot 2023, al is het zeer de vraag of hij zijn verbintenis bij de Bundesliga-club ook uitdient.

"Ik wil er verder niets meer over kwijt", laat Tare optekenen in de Italiaanse media. "Het heeft geen zin meer om er verder over door te gaan. We hadden Filip Kostic graag binnengehaald, maar dat is nu verleden tijd. Wij wensen Eintracht Frankfurt en de speler het allerbeste voor de toekomst." De kans is klein dat Lazio ooit terugkeert voor Kostic. "Dat denk ik niet", zo besluit Tare.

Kostic, tussen 2012 en 2014 actief voor FC Groningen, werd door Frankfurt in 2018 in eerste instantie op huurbasis overgenomen van Hamburger SV. Een jaar later volgde de definitieve overgang van de 28-jarige middenvelder. In de afgelopen drie jaar kwam Kostic tot 129 wedstrijden in alle competities. Hij speelde in Duitsland ook nog enige tijd voor VfB Stuttgart.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
178

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties