Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Lozano biedt kansen: 'Maar daar zijn we niet mee bezig'

Laatste update:

Malen had er niet 'zomaar' op gerekend dat hij aan de A-selectie zou worden toegevoegd: "Er is een nieuwe trainer gekomen en het was toch even afwachten hoe hij erover zou denken. Ik hoopte het natuurlijk wel en echt top dat het dan uitkomt." Malen scoorde dit seizoen dertien keer in de Jupiler League en werd daarmee topscorer van Jong PSV.

De international van Oranje Onder-19 begon bij Ajax, maar keerde via Arsenal in de zomer van 2017 terug in Nederland. Hij speelt in de spits, maar kan eventueel ook op de flanken uit de voeten en een vertrek van Hirving Lozano zou Malen dus kansen kunnen bieden. "Als voetballer moet je daar niet mee bezig zijn en je op jezelf en je eigen ontwikkeling richten."

De even oude Gakpo sluit zich daar in het dubbelinterview met het Eindhovens Dagblad bij aan: "We zijn daar niet mee bezig. Transfers hebben we niet in de hand en het enige wat we kunnen doen, is zelf hard werken om ons doel te bereiken." Linksbuiten Gakpo scoorde dit seizoen zeven keer in de tweede afdeling van Nederland.

Van wie verwacht jij in de toekomst meer?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties