Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer naar Bundesliga hangt af van gesprek met Roger Schmidt

Laatste update:

Doan bekijkt de komende periode samen met Schmidt wat zijn rol bij PSV nog kan worden, zo schrijft het Eindhovens Dagblad vrijdag. De 23-jarige Japanner werd vorig seizoen immers verhuurd aan Arminia Bielefeld in de Bundesliga en hij miste door zijn aanwezigheid in Tokio de complete voorbereiding op deze voetbaljaargang. Daarin maakt PSV vooralsnog een uiterst goede indruk, met vier zeges in de dubbele Champions League-duels met Galatasaray (5-1 en 1-2) en FC Midtjylland (3-0 en 0-1), en een klinkende 0-4 overwinning op Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Journalist Rik Elfrink schat in dat Doan ook op dit moment niet in aanmerking lijkt te komen voor een basisplek en daarom zijn kansen zal willen afwegen, zeker na het gesprek met Schmidt. Enkele clubs uit de Bundesliga hebben interesse in de Japanner, die op de Olympische Spelen naast een bronzen medaille greep. Doan was vorig seizoen goed voor 35 duels in alle competities in het tenue van Arminia Bielefeld, dat behouden bleef voor de Bundesliga. De aanvaller scoorde vijf keer en bereidde twee andere treffers voor.

PSV en FC Groningen deden in de zomer van 2019 geen mededelingen over een transfersom, maar Doan maakte naar verluidt voor een bedrag van 7,5 miljoen euro de overstap naar Eindhoven en tekende een contract tot de zomer van 2024. In het tenue van de noorderlingen, die zelf 2,5 miljoen euro aan Gamba Osaka overmaakten, kwam Doan tot 66 officiële duels, 16 treffers en 7 assists.

Doan werd door PSV aangetrokken na het vertrek van Hirving Lozano naar Napoli, maar hij werd geen vaste basisspeler in Eindhoven. In negentien Eredivisie-duels maakte hij slechts twee treffers.

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties