Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer naar Eredivisie lonkt alsnog voor Joshua Zirkzee

Laatste update:

Zirkzee mag volgens Duitse media vertrekken nadat de club zich in aanvallend opzicht heeft versterkt met Eric Maxim Choupo-Moting. Dick Advocaat hoopte bij Feyenoord op de komst van de Nederlander, maar Feyenoord Transfermarkt ziet een stap naar Rotterdam niet gebeuren. "Het is dinsdagmorgen bij Feyenoord nog altijd niet de verwachting dat Zirkzee naar De Kuip komt", zo klinkt het. Technisch directeur Frank Arnesen gaf dinsdag een duidelijk signaal af in de podcast van Voetbal International: "Er gaat niets meer gebeuren."

Advocaat hoopt dat transferinkomsten naar Feyenoord 1 gaan

"De ontwikkelingen kunnen alleen in een stroomversnelling komen met volledige medewerking van Bayern", aldus Feyenoord Transfermarkt. Een stap naar een andere club in de Eredivisie is wel goed mogelijk. "Meerdere Eredivisie-clubs zijn 'in talks' met Bayern en kamp-Zirkzee. Het is dan ook de verwachting dat de negentienjarige spits volgend seizoen uitkomt op het hoogste niveau in Nederland." Volgens de berichtgeving moet Bayern dan wel een salariscompromis sluiten met de club in kwestie.

Zirkzee meldde zich zondag bij Jong Oranje en kreeg van FOX Sports de vraag hoe hij tegenover een eventuele terugkeer naar Feyenoord staat. "Ik voel me nergens te groot voor en ga kijken wat de opties zijn. Ik heb natuurlijk bij Feyenoord gespeeld en kom uit Rotterdam, maar we zien aan het einde van de dag wel hoe of wat. De kans is er altijd. Ik moet gewoon minuten maken en in overleg met Bayern München moet dat gaan gebeuren. Het maakt voor mij niet uit of dat in Nederland is of in een andere competitie."

Meer nieuws

VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
5
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
8
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
75
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties