Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Ramalho naar PSV bijna rond; ED onthult transfersom

Laatste update:

Ramalho is een bekende van PSV-trainer Roger Schmidt, met wie hij in het seizoen 2013/14 kampioen werd van Oostenrijk. Het was het eerste seizoen van de mandekker bij Red Bull Salzburg. Onder Schmidt had Ramalho een onbetwiste basisplaats en speelde hij 33 competitieduels. "Hij past perfect in de filosofie van Roger Schmidt", liet Ricardo Moniz onlangs weten aan het Eindhovens Dagblad. Hij haalde Ramalho in 2011 op zijn achttiende naar Europa, in zijn tijd als hoofd opleidingen van de topclub uit Oostenrijk. Vijf jaar later vertrok Ramalho van Red Bull Salzburg naar Bayer Leverkusen, maar in 2018 keerde hij weer terug.

"Hij kan heel hoog op het veld spelen. Als de rechtsback weg is, heeft hij bovendien het vermogen om bij balverlies de ruimtes heel goed te bespelen", zei de voormalig trainer van onder meer Excelsior tegen de krant. "Hij is niet supersnel, maar wel een intelligente en fysiek sterke kerel. Tactisch en positioneel goed ook. Als Schmidt op dezelfde manier wil pressen zoals hij dat in Salzburg heeft gestaan, moeten verdedigers tegen de middenlijn aan kunnen staan. Dat kunstje beheerst hij."

Bij Leverkusen kwam Ramalho niet volledig uit de verf en een seizoen later werd hij uitgeleend aan 1. FSV Mainz 05. Het jaar daarop knokte hij opnieuw voor zijn kans bij Leverkusen, maar kwam hij slechts drie competitieduels in actie. Salzburg besloot Ramalho in januari 2018 terug te halen, waar de Braziliaan zich opnieuw ontpopte als een belangrijke speler. De verdediger werd de afgelopen vier seizoenen landskampioen met de club. In totaal staat Ramalho op 239 officiële duels voor Salzburg, waarin hij 20 keer scoorde en 13 assists afleverde.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties