Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer Strootman lijkt uitgesloten: 'Hij wordt onze winteraanwinst!'

Laatste update:

Louis van Gaal, een groot fan van Strootman, zou de ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV heel graag binnenhalen op Old Trafford. Omdat Strootman nu nog herstellende is en in de herfst pas zijn comeback kan maken, ligt een transfer in januari voor de hand. Temeer nadat het gerucht naar buiten kwam, dat de Oranje-international gebroken zou hebben met zijn zaakwaarnemer en open zou staan voor Manchester United.

In Rome is men echter niet bezig met de activiteiten van Strootman. Algemeen directeur Walter Sabatini gaf donderdag een persconferentie en kreeg linea recta vragen over de Nederlandse controleur. "Strootman? Hij wordt straks onze grote winteraanwinst!", zei Sabatini. "We hebben het de afgelopen maanden moeten stellen zonder een uitmuntende voetballer."

Voor het geld lijkt Roma het straks ook niet te hoeven doen. I Giallorossi verkochten Mehdi Benatia vorige maand tegen diens wil in aan Bayern München en beurden daar een initiële som van zo'n 26 miljoen euro voor. Zelf spraken de Romeinen overigens nadrukkelijk tegen dat Benatia tegen zijn zin was overgedaan aan Bayern. Benatia zelf werd juist 'vergif' genoemd door Sabatini. Nu zegt de algemeen directeur dat zijn verkoop noodzakelijk was.

"Toen Benatia hier arriveerde liet hij een rianter contract bij een andere Italiaanse club schieten. Daarna kreeg hij in januari weer een andere aanbieding en vroeg hij ons om vijf miljoen euro per seizoen om te blijven, dus gaven we hem een loonsverhoging. Uiteindelijk hebben we Benatia alsnog verkocht, omdat hij niet langer met dezelfde wil en gretigheid voetbalde als eerder", verklaart Sabatini.

Denk jij dat AS Roma in januari Kevin Strootman wil verkopen?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
14
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties