Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfer Van de Beek hangt volledig af van één wapenfeit'

Laatste update:

The Red Devils zijn druk bezig Fernandes in de winterse transferperiode over te laten komen. Naar verluidt is United dicht bij zijn komst, maar is de overgang nog niet helemaal rond. Naast Fernandes staan ook middenvelders James Maddison (Leicester City), Jack Grealish (Aston Villa) en Van de Beek (Ajax) hoog op het lijstje, zo klinkt het.

Transferprofiel - Donny van de Beek

Volgens het dagblad heeft United zoveel opties omdat men rekening houdt met een vertrek van onder anderen Paul Pogba. De middenvelder aast volgens de berichtgeving al enige tijd op een transfer en deze zomer lijkt de uitgelezen mogelijkheid. Fernandes is voor nu het eerste doelwit, maar de middenvelder kan ook nog verkassen naar Tottenham Hotspur.

Volgens Manchester Evening News is Van de Beek waarschijnlijk het lastigste om te strikken, daar de 22-jarige Oranje-international graag Champions League-voetbal wil blijven spelen. Ajax houdt inmiddels wel rekening met een zomers vertrek van Van de Beek, waarbij het geïnteresseerde Real Madrid de meest logische vervolgstap lijkt.

Sky Sports meldde eerder dat Van de Beek openstaat voor een transfer naar de Premier League-club. Manchester Evening News benadrukt echter dat de komst Van de Beek volledig afhangt van wel of geen Champions League-voetbal op Old Trafford volgend seizoen. Van de Beek, die nog tot medio 2022 vastligt, verzekerde onlangs dat een winterse transfer uitgesloten is.

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, verzekert dinsdag in gesprek met Veronica Inside andermaal dat Van de Beek eigenlijk al op weg is naar Real deze zomer. "Dat mag je opschrijven", aldus de journalist, die in december al meldde dat de transfer zo goed als rond is. "Het is in kannen en kruiken. Het is helemaal rond. Manchester United hoeft niet meer te bellen."

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
1
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
15
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties