Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer van Driouech naar PSV loopt vast; liefst 10 clubs tonen interesse

Laatste update:

De Kralingers verlangen een hogere transfersom en schermen met veel (buitenlandse) interesse voor de aanvaller, schrijft Timmer, die geen andere geïnteresseerde clubs bij naam noemt.

Elfrink voegt toe dat PSV tijdens de play-offs om promotie/degradatie een bod van 'iets meer dan twee miljoen euro op Driouech heeft uitgebracht. Naar verluidt is er door de Eindhovenaren ook een deadline gesteld.

De aanbieding is door Excelsior echter vooralsnog niet geaccepteerd. Het ziet er ook niet naar uit dat daar in de komende weken nog verandering in komt.

Driouech schijnt enorm gewild te zijn. Elfrink meldt dat onder andere Leeds United en Sevilla zijn volgens bronnen geïnteresseerd zijn. Op dit moment zouden er een kleine tien clubs belangstelling hebben om de vleugelaanvaller in te lijven.

De voorkeur van de jeugdinternational van Marokko ligt echter bij een overgang naar PSV. Driouech kan in Eindhoven, net als afgelopen winter al het geval was, een contract tot medio 2028 tekenen.

Excelsior lijkt vast te houden aan een vraagprijs van tussen de 3,5 en 4 miljoen euro. Dat is ongeveer dezelfde transfersom die het begin dit kalenderjaar verlangde van PSV.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
31
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
31
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties