Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer van Eden Hazard 'het bewijs dat ze niet vertrouwen op eigen jeugd'

Laatste update:

"Hazard is een geweldige voetballer en hij gaat het niveau van LaLiga omhooghalen. Geen twijfel. Real Madrid werd ook wel gedwongen om de markt op te gaan (vanwege het slechte seizoen, red.)", aldus Laporta, geciteerd door AS. Hij benadrukt echter dat hij geen fan is om constant de portemonnee te trekken in plaats van te vertrouwen op de jeugdopleiding.

"Het Galácticos-model is niet het model waar ik voor sta. Bij Barcelona hanteren we al een tijdje een andere visie, namelijk kijken naar de spelers uit de eigen jeugd. Daarbij geeft de transfermarkt opgaan en naar spelers zoeken geen enkele garantie. Afgelopen seizoen wonnen wij bijvoorbeeld LaLiga en Real won niets."

"De komst van Hazard is het bewijs dat ze niet genoeg vertrouwen in hun eigen jeugd", besluit Laporta. Naast Hazard verwelkomt Real deze zomer ook Luka Jovic, Éder Militão en Rodrygo. Deze spelers, die overkomen van respectievelijk Eintracht Frankfurt, FC Porto en Santos, hebben de grootmacht ongeveer 60, 50 en 45 miljoen euro gekost.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties