Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfer van Lozano blijft in de lucht; Valencia roert zich op de achtergrond'

Laatste update:

De naam van Lozano wordt al langer aan Napoli gelinkt. I Partenopei waren de afgelopen tijd echter bezig met de komst van Nicolas Pépé. Lille OSC accepteerde een bod van tachtig miljoen euro op de vleugelaanvaller, maar hij verkoos een dienstverband bij Arsenal boven Napoli. Mogelijk komt Lozano hierdoor weer in beeld bij Napoli, al hopen de Italianen ook nog op de komst van James Rodríguez. Voorzitter Aurelio De Laurentiis bevestigde eerder interesse in zowel Rodríguez als Lozano, maar gaf aan dat men niet beide spelers kon aantrekken.

De Colombiaanse middenvelder werd de voorbije tijd tevens nadrukkelijk gelinkt aan Atlético Madrid, terwijl berichten uit Spanje er ook op wijzen dat Zinédine Zidane hem wenst te behouden bij Real Madrid. Naast Napoli 'roert Valencia zich op de achtergrond' voor Lozano, wiens contract bij PSV nog loopt tot medio 2023. De Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio meldde eerder dat los Che zelfs al contact zouden hebben opgenomen met de entourage van Lozano.

Ook voor Jorrit Hendrix bestaat nog altijd concrete belangstelling van het Italiaanse Bologna. I Rossoblu moeten echter eerst een speler verkopen voordat er financiële ruimte is om de 24-jarige middenvelder over te nemen van PSV. De Eindhovenaren hopen naar verluidt een kleine acht miljoen euro over te houden aan Hendrix, die zelf openstaat voor een nieuwe uitdaging en in Bologna ploeggenoot kan worden van Mitchell Dijks, Jerdy Schouten en Stefano Denswil.

Zie jij Hirving Lozano deze zomer vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
4
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties