Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfer van Quincy Promes naar Spartak Moskou op losse schroeven

Laatste update:

De clubleiding van Spartak komt naar verluidt met aanvullende eisen in de onderhandelingen met Ajax. Men zou in de deal voor Promes meer zekerheid willen inbouwen met het oog op de steekpartij van vorig jaar zomer, waarbij een familielid door de speler zou zijn neergestoken. Spartak wil geen verlies lijden op financieel gebied en de Russische topclub wil daarnaast niet het risisco lopen dat de Ajacied vanwege de strafzaak niet mag uitkomen in Rusland. Ajax heeft volgens bovengenoemd medium geen boodschap aan de nieuwe eis van Spartak, waardoor er dus twijfel is ontstaat over de huurovereenkomst tussen beide partijen.

Spartak Moskou gaat Promes tot het einde van het seizoen huren van Ajax

Het lijkt erop dat Ajax snel afscheid neemt van de middenvelder annex aanvaller.Lees artikel

In eerste instantie zijn Ajax en Spartak tot een akkoord gekomen over een huursom van een half miljoen euro. Promes zou dan na afloop van dit seizoen voor negen miljoen euro definitief terugkeren bij de grootmacht uit Moskou. Spartak zou daarnaast het salaris van 3,5 miljoen euro in zijn geheel overnemen van Ajax, terwijl Promes daarnaast enkele aanvullende bonussen in de wacht kan slepen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij alsnog aansluit bij het trainingskamp in Dubai. Mochten beide clubs alsnog een deal sluiten, dan meldt Promes zich waarschijnlijk in Sochi of Moskou voor een trainingskamp. De transfermarkt in Rusland is tot eind februari geopend.

Sport-Express meldde eerder deze week dat de gesprekken tussen Ajax en Spartak 'nerveus en ingewikkeld' waren, doordat de Amsterdamse club zich af en toe met veranderde eisen op de proppen kwam. Sportief directeur Dmitry Popov probeerde de vraagprijs van Promes naar beneden te krijgen, omdat Spartak het door de leeftijd van Promes praktisch onmogelijk acht om nog winst te maken. Volgens de Russische krant zien Promes en diens entourage dit dienstverband als de laatste mogelijkheid in zijn carrière om nog fors te kunnen verdienen. Volgens De Telegraaf hoe dan ook af van Promes, wiens contract in de Johan Cruijff ArenA doorloopt tot medio 2024. Als vervanger werd op de slotdag van de transfermarkt Oussama Idrissi op huurbasis overgenomen van Sevilla.

Openbaar Ministerie
Omdat Ajax en Spartak Moskou het niet eens kunnen worden over de afhandeling van de strafzaak die Promes boven het hoofd hangt, kan het Openbaar Ministerie een sleutelrol vervullen in de transfer. Als voor 25 februari duidelijk is of Promes voor de rechter moet verschijnen, kan Spartak de transfer alsnog afronden. Op die datum sluit de transferwindow in Rusland. Volgens De Telegraaf is het echter niet te verwachten dat het OM binnen die termijn duidelijkheid zal verschaffen aan Promes.

Meer nieuws

Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur
6
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
18
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
29
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties