Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfer van Turan is niet in mijn voordeel, maar in voordeel van Barça'

Laatste update:

Barcelona maakte maandagavond de komst van Arda officieel: voor minimaal 34 miljoen euro en maximaal 41 miljoen euro. Er is alleen één maar: als de op 18 juli nieuw te kiezen voorzitter van Barcelona de komst van de Turks international niet nodig acht, kan hij nog tot 20 juli besluiten hem terug te sturen naar Atlético. Dat gebeurt dan tegen een transfersom van 30,6 miljoen en dat zou betekenen dat Barcelona een verlies van bijna drieënhalf miljoen lijdt zonder dat de 28-jarige aanvallende middenvelder ook maar één wedstrijd voor de Catalanen heeft gespeeld.

"Ik heb niet met het technisch hart gesproken, maar ik ben zeer blij en ze hebben de best mogelijke beslissing genomen. De best mogelijke beslissing voor Barcelona", zo verzekert Bartomeu. "De transfer van Arda is niet in mijn voordeel, maar in het voordeel van Barcelona. Hij heeft ruimschoots bewezen dat hij een geweldige speler is. Hij gaat ontzettend veel toevoegen aan dit Barcelona. Ik ben echt heel blij met de beslissing van het technisch hart." Bartomeu maakt waarschijnlijk wel meer kans om herkozen te worden, daar concurrent Joan Laporta zich de voorbije weken meer bezighield met de eventuele komst van Paul Pogba. De middenvelder van Juventus is echter pas vanaf medio 2016 haalbaar.

De verwachting was dat Barcelona pas na de presidentsverkiezingen de komst van Arda bekend zou maken. Nu is het op papier nog onzeker of de Turks international daadwerkelijk in het Camp Nou aan de slag gaat, afhankelijk van de nukken van de aanstaande voorzitter. "Waarom wachten", zo vraagt Bartomeu zich openlijk af. "Waarom wachten als iedereen het erover eens is dat wachten niet de beste oplossing is. Niemand wantrouwt Luis Enrique, zijn successen en niemand zet vraagtekens bij zijn capaciteiten. Als je vraagtekens zet bij een wens van Luis Enrique, dan verzet je je tegen een wens van Barcelona. Arda zorgt voor illusie."

"Ik ben heel blij en tevreden. De wens van de technische staf is in vervulling ingegaan, in de eerste plaats de wens van Luis Enrique", zo besloot Bartomeu, die vier concurrenten heeft in de strijd om het voorzitterschap. "De komst van Arda is goed voor Barcelona en goed voor het team. Hij gaat Barcelona nog sterker maken, voor zover mogelijk. Luis Enrique vroeg om twee transfers: Aleix Vidal en Arda. En ze zijn er. Ze zijn beiden voor minder dan de transferclausule gehaald. De variabele transfersom is hoger, maar het vaste transferbedrag is lager. Arda werd door veel clubs begeerd en ik weet zeker dat ze meer betaald zouden hebben. Maar Arda wilde per se naar Barcelona en met Lionel Messi spelen, deel uitmaken van een ploeg die de treble heeft gewonnen. Ik ben heel blij dat hij nu een van ons is."

Dat staat Arda Turan goed hoor! #barcelona #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Arda Turan een basisplaats bij Barcelona gaat veroveren?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
20
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
335
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties