Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transferbedragen Tadic en Promes 'vallen tegen': 'Was het maar zo!'

Laatste update:

Joop Munsterman maakt duidelijk dat de realiteit heel anders is en dat er gemiddeld een derde deel van de transfersom per jaar binnenkomt. Daar gaan bovendien ook nog eens de verplichtingen vanaf. Met de transfer van Tadic is een bruto transferbedrag van dertien miljoen euro gemoeid, exclusief een miljoen euro aan bonussen. Vijf externe partijen delen mee in het transferbedrag: zijn voormalige club FC Groningen, zijn zaakwaarnemers, Tadic zelf, Doyen Sports Group en er moet een solidariteitsbijdrage worden afgedragen. "Dan blijft ongeveer de helft over, gedeeld door drie betalingstermijnen", verklaart de voorzitter van de Enschedese club op de website.

De transfer van Promes naar Rusland levert FC Twente veel minder op dan de media dachten. De club uit Moskou maakt 11,5 miljoen euro over en daar kan maximaal twee miljoen euro bijkomen; dat is afhankelijk van de sportieve prestaties van de Moskovieten. Promes, de agenten van de aanvaller en Doyen Sports Group krijgen hier een deel van mee. Ook hier moet een solidariteitsbijdrage worden afgedragen. "Van dit bedrag blijft ook ongeveer de helft over voor de club en geldt tevens een gespreide betaling van drie jaartermijnen. Kortom de gedachte dat er 25 miljoen euro te besteden is klopt helaas niet: was het maar zo! Dat zou mooi zijn", besluit Munsterman.

FC Twente had Quincy Promes pas volgend jaar zomer moeten verkopen

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
41
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties