Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transferbeleid Feyenoord gekraakt bij Veronica: 'Het is niet topclubwaardig'

Laatste update:

"Het is niet echt topclubwaardig om Kuyt naar Liverpool te laten bellen en dan maar een voorstoppertje van een jaar of twintig te halen die niemand gezien heeft", aldus Van der Gijp, die van een club als Feyenoord meer research verwacht. "Kom op, ga een paar keer kijken naar zo'n gozer." Derksen stipt aan dat trainer Jaap Stam na het 1-1 gelijkspel tegen SC Heerenveen hevig onder druk staat.

"Jaap is daarin gestapt, dat heeft-ie wat overhaast gedaan, want hij was natuurlijk vereerd met de aanbieding van Feyenoord", zegt Derksen. "En hij ziet nu dat hij met heel middelmatig materiaal te maken heeft. Dat geeft een bepaalde druk op een trainer. Maar de echte druk is: Sjaak Troost is geen steun voor hem, die heeft eigen ideeën met spelers."

"En dan heb je Dirk Kuyt nog en die haalt dan zo'n jongen die nog nooit aan het echte voetbal heeft geroken. Stam staat van alle kanten onder druk, dus ik begrijp best dat-ie een beetje opgefokt is", vertelt de oud-voetballer, die vindt dat Stam de verwachtingen rond Feyenoord terecht tempert. "Hij heeft natuurlijk gelijk: met het spelersmateriaal van Feyenoord is het niet zo dat je even met 4-1 wint bij Heerenveen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties