Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Transferclausule van 'slechts' dertig miljoen euro brengt Chelsea op idee'

Laatste update:

Bovengenoemde Engelse krant weet verder te melden dat manager Frank Lampard in januari een transferbudget van circa 175 miljoen euro tot zijn beschikking krijgt. Een gedeelte daarvan wordt naar verluidt gereserveerd voor de komst van Werner, wiens contract in Leipzig doorloopt tot medio 2023. De 23-jarige aanvaller van die Mannschaft is recentelijk ook in verband gebracht met onder meer Bayern München, Liverpool en Manchester United. Werner sloot de eerste helft in de Bundesliga af met achttien doelpunten in zeventien wedstrijden.

Lampard: 'Hoop dat mijn spelers weten dat ik altijd achter ze sta'

Op de burelen van Leipzig weet men maar al te goed dat Werner op de voet wordt gevolgd door verschillende Europese topclubs. Erling Braut Haaland van zusterclub Red Bull Salzburg is al genoemd als mogelijke opvolger, al kwam dinsdag in de Italiaanse media naar voren dat de Noorse aanvaller voor een lucratief contract bij Juventus kiest. Oliver Mintzlaff, algemeen directeur van Leipzig, weet dat het heel moeilijk wordt om Haaland naar Duitsland te halen. "We hebben ook veel interesse in hem, dat is absoluut waar. Maar het is niet gemakkelijk. Manchester United, Juventus, Borussia Dortmund en een aantal andere clubs zijn ook in de race", zo zei de bestuurder in gesprek met Sport1.

Lampard zoekt aanvallende versterkingen voor Chelsea, daar Olivier Giroud de Londense club het liefst zo snel mogelijk wil verlaten wegens gebrek aan speeltijd. "Het zal heel moeilijk worden om bij Chelsea te blijven", liet Giroud eerder deze week weten aan Le Dauphiné Libéré. "Ik ga over mijn situatie praten met de manager. De kans is heel groot dat er iets gaat veranderen, want ik krijg niet voldoende speeltijd om mijn kwaliteiten te etaleren." Lampard kiest dit seizoen steevast voor Tammy Abraham in de voorhoede van Chelsea, waardoor naast Giroud ook Michy Batshuayi is veroordeeld tot een plaats op de bank.

Chelsea zou een ideale club zijn voor Timo Werner

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
0
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
49
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
2
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties