Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transferflop' lijkt tóch bij Ajax te blijven: 'Om hem nu al af te schrijven...'

Laatste update:

Verweij wist eind mei al te melden dat Sánchez door Ajax op de transferlijst is gezet. De miljoenenaankoop maakte een zwakke indruk in zijn debuutjaar en wordt niet verwacht zich nog tot op niveau te ontwikkelen. Verweij vindt het echter te vroeg om dat te concluderen. "Ajax is eigenlijk gek dat ze deze speler laten gaan. Ik heb hem een paar keer gezien en toen viel hij me niet heel erg mee, maar vergeet ook niet Álvarez in zijn eerste seizoen..."

De journalist somt op: "Ook Lisandro Martínez kwam op de bank terecht, Neres heeft in zijn eerste seizoen helemáál niet gespeeld... Waarom zou Jorge Sánchez niet zijn kans kunnen pakken? Hij is gewoon volwaardig internationaal van Mexico. Mexico is een groot voetballand en als je daar in de basis staat ben je geen koekenbakker." Dat laatste concludeert Verweij in het licht van de Gold Cup. Daar was 32-voudig international Sánchez vaste rechtsback in het Mexico dat uiteindelijk de eindzege boekte.

Sánchez stond op het duel met Qatar na steeds in de basis, ook in de gewonnen finale tegen Panama (0-1). Feyenoorder Santiago Giménez maakte daarin de winnende treffer. Ook Edson Álvarez was zoals gewoonlijk basisspeler bij Mexico, dat de negende Gold Cup in de geschiedenis bijschreef. Van Álvarez wordt deze zomer sowieso een vertrek bij Ajax verwacht.

Het alternatief
Mocht Sánchez toch weggaan, komt Anton Gaaei in beeld. De twintigjarige back brak afgelopen seizoen door bij Viborg FF en moet Ajax zo'n vier miljoen euro kosten. Voor Sánchez betaalden de Amsterdammers vorige zomer nog vijf miljoen. Tigres en CF Monterrey zouden de Mexicaan terug naar zijn geboorteland willen halen.

Verdient Jorge Sánchez een tweede kans bij Ajax?

Meer nieuws

Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
4
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
18
Michael van Praag droeg tevergeefs oud-collega van de KNVB voor bij Ajax
12
Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
22
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
23
Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties