Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mike Verweij verbaasd door onderhandelingen van Feyenoord met Brighton & Hove Albion over transfer van Mats Wieffer

Laatste update:

"Op het laatste moment kwam via het kamp van Wieffer zelf, en niet via Feyenoord, Liverpool nog in de bocht", schreef Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan donderdag. "Arne Slot was de afgelopen twee jaar een grote fan van de speler. Wieffer is echter mondeling al akkoord over de voorwaarden om de komende jaren voor the Seagulls uit te komen."

Feyenoord en Brighton hebben ook overeenstemming bereikt over een transfersom van dertig miljoen euro exclusief 'aanzienlijke bonussen'. Ook heeft Dennis te Kloese een doorverkooppercentage bedongen. Verweij en Driessen denken dat Feyenoord er meer uit had kunnen halen als het nog even gewacht had, zo klinkt het in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

"Waarom heeft Feyenoord niet gewacht?", vraagt Verweij zich hardop af. "Wilde Wieffer daar niet heen, naar zijn oude trainer Slot? Het voordeel dat Ajax had bij Lisandro Martínez, was dat zowel Arsenal als Manchester United zich voor hem meldde. Toen schoot die prijs naar de zestig miljoen euro. Dat is over het algemeen geen bedrag wat voor Feyenoorders wordt betaald, want dat is 'de Ajax-bonus'."

"Als twee Premier League-clubs tegen elkaar gaan opbieden, dan hoef je alleen maar achterover te leunen en je hand op te houden als Nederlandse club. Het verbaast me wel dat Feyenoord daar niet aan mee gedaan heeft." Driessen sluit zich daarbij aan. De chef voetbal denkt echter dat het misschien ook met de voorkeur van Wieffer te maken heeft. "Het zal ook die jongen geweest zijn, natuurlijk."

"Dat hij toch graag naar Brighton wil en dat misschien als tussenstap ziet voor een latere transfer naar Liverpool. Net zoals Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk dat hebben gedaan. Misschien voelt hij zichzelf nog niet goed genoeg voor die top in Engeland", aldus Driessen.

De journalist verplaatst zich even in Wieffer. "Ik zou ook langer gewacht hebben en één niveautje hoger willen dan Brighton. Ze zijn afgelopen seizoen als elfde geëindigd in de Premier League. Aan de andere kant is het misschien de uitdaging om met die club hogerop te komen, maar ik denk dat dat een moeilijk verhaal wordt." Wieffer tekent vrijdag een vijfjarig contract bij Brighton, aldus Van der Kraan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gakpo verbaasd na vraag van Verweij: 'Dacht dat we vragen kregen over het EK'
2
V/d Ven moet tijdens persmoment Oranje hard lachen om 'mooie vraag' over Saka
12
Nederland treft tegen Engeland arbiter die eerder in het EK Oranje ook al floot
20
Kijk LALIGA: All Access thuis op de bank bij Van der Vaart of broertjes De Boer!
0
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
78-voudig international overweegt interlandcarrière bij Spanje te beëindigen
13

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties