Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Koeman krijgt slecht nieuws: zieke Oranje-international mist duel met Turkije

Laatste update:

Maatsen kwam dit EK nog geen minuut in actie en wacht sowieso nog op zijn interlanddebuut. Joshua Zirkzee is de andere international in de EK-selectie die nog geen enkele wedstrijd voor 'het grote Oranje' speelde.

De linksback viel vlak voor de bekendmaking van de definitieve selectie af, maar werd later door Koeman alsnog bij de groep gehaald vanwege de blessure van Frenkie de Jong.

Nathan Aké is normaal gesproken de linksback van dienst tegen Turkije, al werd hij in de achtste finales wel door Koeman uit voorzorg vroegtijdig gewisseld wegens lichte hamstringklachten.

Met Micky van de Ven en Daley Blind heeft de bondscoach nog genoeg andere opties die eventueel als linksback uit de voeten kunnen.

VI schrijft verder dat de overige 25 spelers zich vrijdagmiddag wel op het trainingsveld van het Nederlands elftal in Wolfsburg hebben gemeld. Later op de middag zal per trein worden afgereisd naar Berlijn, waar zaterdag de kwartfinale tegen Turkije wordt afgewerkt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Griezmann baalt van opmerkelijke actie van Frans medium op training: 'Geweldig'
1
BILD: Borussia Mönchengladbach meldt zich bij Ajax voor middenvelder
16
Kijk LALIGA: All Access thuis op de bank bij Van der Vaart of broertjes De Boer!
0
FC Utrecht presenteert talentvolle spits (21) die Sam Lammers op moet volgen
6
Gakpo verbaasd na vraag van Verweij: 'Dacht dat we vragen kregen over het EK'
8
V/d Ven moet tijdens persmoment Oranje hard lachen om 'mooie vraag' over Saka
26

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties