Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfersoap leidt mogelijk tot formeel bod van 51 miljoen euro op Ajacied'

Laatste update:

Het huidige contract van Alderweireld loopt medio 2019 ten einde. Dat is het moment dat de club een optie van een extra seizoen zal lichten, tot de zomer van 2020. Dan treedt echter ook meteen een transferclausule van dertig miljoen euro in werking. Dat betekent dat de Belgisch international in de zomer van 2019 én uiterlijk twee weken voor het einde van de zomerse transfermarkt, zoals de contractuele bepaling luidt, voor een relatief laag bedrag van de Londenaren kan worden overgenomen.

Tottenham wil nu langer dan medio 2020 door met Alderweireld, maar tegelijkertijd de clausule schrappen. De verdediger verdient momenteel 55.000 euro per week en wil een aanzienlijke salarisverhoging in zijn wellicht laatste contract als profvoetballer. Club en speler liggen op financieel gebied echter ver uit elkaar en volgens de laatste berichten heeft Chelsea meer dan gemiddelde interesse in de ex-voetballer van Ajax, Atlético Madrid en Southampton.

Tottenham en Chelsea doen onderling weliswaar amper zaken, maar Britse media stellen dat de kans op een transfer van Alderweireld naar Stamford Bridge wel degelijk aanwezig is. Tottenham kan alleen dit kalenderjaar nog een fors bedrag voor de 29-jarige Belg vangen. Daarnaast houdt men al geruime tijd de progressie van De Ligt in de gaten. De verdediger ondertekende afgelopen zomer een nieuw contract met Ajax, tot medio 2021.

Denk jij dat Matthijs de Ligt klaar is voor een club als Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
0
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
3
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
11
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties