Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfersom en zaakwaarnemer zitten Feyenoord dwars op transfermarkt

Laatste update:

MSK Zilina zou momenteel vier miljoen euro vragen voor de twintigjarige Bozenik, wat voor Feyenoord een fors bedrag is. Binnen de technische leiding van de Rotterdammers staan alle seinen op groen voor het binnenhalen van de Slowaaks international, ondanks dat Advocaat weet dat hij tijd nodig heeft om door te breken. Directeur Mark Koevermans en financieel directeur Pieter Smorenburg kijken of Bozenik ook in financieel opzicht haalbaar is, omdat Feyenoord afgelopen zomer zijn volledige transfer- en salarisbudget opgemaakt heeft.

Langer verblijf Advocaat bij Feyenoord een optie: 'Geef ons de tijd'

Het Algemeen Dagblad stelt dat de spagaat zomaar intern tot meer onrust zou kunnen leiden. "Rust binnen een club is belangrijk, daar hoeft niemand geheimzinnig over te doen. Laten we het maar afwachten, ze zijn ermee bezig, hoor ik", zo reageert Advocaat. Tegenover De Telegraaf toon de ervaren oefenmeester zich optimistisch. "Ik ga er vanuit dat er toch versterkingen komen. Als je bulkt van het geld is het makkelijk en snel op te lossen. Dit is dus lastiger."

"De contacten zijn er, het gaat niet alleen om wat de speler wil maar ook om wat de agent wil. Die agenten zijn nog steeds heel belangrijk", vervolgt Advocaat, die volgens De Telegraaf daarmee doelt op de zaakwaarnemer van Bozenik. Hij zou andere opties interessanter vinden voor zijn cliënt. "We kijken inmiddels ook naar andere opties. Iemand die op de positie van Nicolai Jörgensen kan spelen als er iets met hem gebeurt. Het is nog steeds de bedoeling dat Nico het gaat maken. Daar heb ik alle vertrouwen in."

Zie jij Robert Bozenik naar Feyenoord verkassen?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties