Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfersom Hagi lijkt bekend: 'We zijn heel dicht bij een akkoord met Ajax'

Laatste update:

De voormalig aanvallende middenvelder is trots op de stap die zijn zoon gaat zetten. "Dat Ianis voor Ajax gaat spelen is heel bijzonder voor mij. Hij is de Roemeense Xavi", aldus Gheorghe Hagi. Volgens berichten uit de Roemeense media betaalt Ajax twee miljoen euro voor de komst van Hagi junior, zelf ook een aanvallende middenvelder. Viitorul moet 25 procent daarvan afstaan aan zijn voormalige club Fiorentina, dat Hagi tussen 2016 en 2018 onder contract had staan.

'Type Van de Beek' gaat voor herkansing: 'Hij kan de druk bij Ajax aan'

Lees hier het uitgebreide artikel dat we deze week schreven over Ianis Hagi. Lees artikel

Eerder werd al duidelijk dat Ajax het liefst witte rook ziet voor de start van het EK Onder-21, dat op 16 juni begint en waaraan Hagi deelneemt. De Amsterdammers willen voorkomen dat de vraagprijs van de jongeling omhoog schiet als hij en zijn ploeg goed presteren deze zomer. Naast Ajax werden ook onder meer Standard Luik, Anderlecht, Galatasaray, Valencia en Sevilla met de drievoudig A-international in verband gebracht.

Het talent zelf hield zich toen de geruchten over de interesse van Ajax voor het eerst opdoken nog enigszins op de vlakte: "Het is een club met een grote reputatie, het leidt veel topspelers op. Als er interesse is, zal ik dat overwegen. Nu houd ik me er niet mee bezig en wil ik vooral bezig zijn met de wedstrijden. Als ik ergens naartoe ga, wil ik wel zoveel mogelijk aan spelen toekomen."

Meer nieuws

Juventus neemt keiharde beslissing en ontslaat Allegri op staande voet
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties