Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfersom Martínez valt mogelijk hoger uit; Ajax wil opvolger snel presenteren

Laatste update:

Ajax wilde Martínez na het vertrek van Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sébastien Haller, eigenlijk koste wat kost behouden. Martínez wilde echter maar wat graag herenigd worden met Erik ten Hag en drong er bij Ajax op aan om de onderhandelingen met United aan te gaan. Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra, de twee technische mannen in Amsterdam, gaven in die gesprekken aan dat een transfersom van tenminste vijftig miljoen euro betaald zou moeten worden. Volgens de De Telegraaf valt de transfersom nu zelfs mogelijk hoger uit dan 55 miljoen euro.

Martínez kwam in de afgelopen drie seizoenen tot 74 competitiewedstrijden en 6 doelpunten voor Ajax. Ook verdiende hij tijdens zijn dienstverband in de Johan Cruijff ArenA zijn debuut in de nationale ploeg van Argentinië. Bij Manchester United is hij na het aantrekken van Tyrell Malacia de tweede grote aanwinst voor Ten Hag, die hoopt op meer nieuwe spelers. The Red Devils lijken zeker van de transfervrije komst van Christan Eriksen, terwijl Frenkie de Jong nog altijd hoog op het lijstje staat. De Oranje-international heeft echter aangegeven niet te willen vertrekken bij Barcelona.

Ajax ziet in Calvin Bassey de gedroomde opvolger van Lisandro Martínez. Dat schreef De Telegraaf donderdagavond. De linksbenige verdediger van Rangers heeft al telefonisch met Alfred Schreuder gesproken en kreeg daar te horen dat de oefenmeester zeer gecharmeerd van hem is. De 22-jarige verdediger staat ook in de belangstelling van Brighton & Hove Albion, maar aangezien de Amsterdammers Bassey Champions League-voetbal kan bieden en de kans om prijzen te winnen, heeft Ajax vertrouwen in zijn komst.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties