Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transferspel in volle gang: Djuricic heeft vraagprijs van 6,5 miljoen'

Laatste update:

TC Tubantia meldde eerder op de dinsdag al dat FC Kopenhagen bereid is om Claudemir te verkopen en hetzelfde medium weet dat een transfer van Djuricic nabij is. De middenvelder van sc Heerenveen heeft meermaals aangegeven dat hij het seizoen in Friesland wil afmaken, maar nu Twente concreet is geworden, wil hij toch graag direct naar Enschede verhuizen.

Everton betaalt tien miljoen euro voor Fer en Heerenveen vraagt volgens Omrop Fryslan 6,5 miljoen euro voor Djuricic, wiens contract volgend jaar zomer afloopt. Twente was eigenlijk niet van plan om meer dan vijf miljoen euro te betalen, maar heeft nu haast, waardoor er mogelijk toch wat meer wordt betaald. Hoeveel Kopenhagen vraagt voor Claudemir is niet bekend.

De twintigjarige Djuricic is bezig aan zijn vierde seizoen bij Heerenveen en is dit seizoen, samen met Alfred Finnbogason, de grote uitblinker bij de kwakkelende Friezen. Mocht de Servische dribbelaar de overstap naar Twente maken, dan wil Heerenveen Jens Toornstra van ADO Den Haag binnenhalen als vervanger. Bij Twente is ook de naam van Lerin Duarte van Heracles Almelo gevallen, voor als Djuricic of Claudemir niet haalbaar blijkt te zijn.

6,5 miljoen euro is een mooi bedrag voor Filip Djuricic

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
48

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties