Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transferstrijd barst los: Ajax-doelwit bevestigt bod van concurrent

Laatste update:

"Ik blijf rustig onder alle verhalen", zegt Vera, geciteerd door TyC Sports. "Ik leef met de dag en ben gelukkig bij Argentinos. Ik voel me goed en heb het gevoel dat ik de club en de fans nog meer te bieden heb." De middenvelder erkent dat CSKA hem wil halen. Hij heeft contact gehad met Adolfo Gaich, de Argentijnse spits die onlangs voor 8,5 miljoen de overstap maakte van San Lorenzo naar de Russische grootmacht.

Ajacieden trainen in voorbereiding op nieuw seizoen

"Ik heb met Gaich gesproken en heb zelf ook wat research gedaan over de club. Er was inderdaad een aanbieding, maar ik blijf er rustig onder", aldus Vera, die ook wordt gelinkt aan Ajax. "Iedere speler wil spelen voor een club op dat niveau, een club die ieder jaar aan de Europese toptoernooien meedoet. Het is erg aanlokkelijk allemaal, maar ik blijf gewoon rustig mijn werk doen. Ik vertrouw erop de club en mijn zaakwaarnemers de beste keuze voor mij maken."

Argentinos Juniors verlangt naar verluidt tien miljoen euro voor Vera, waardoor ook Ajax diep in de buidel zal moeten tasten bij een transfer. De controlerende middenvelder werd eerder door Fernando 'Bocha' Batista, de bondscoach van Argentinië Onder-23, in verband gebracht met Ajax. Volgens de oefenmeester werd Vera onlangs bekeken door een van de scouts van de Amsterdammers.

Het Ajax-doelwit dat hardop droomt over Barcelona en Real Madrid

Fausto Vera geldt in Argentinië als talent. Veel Europese clubs zien in de middenvelder een versterking.Lees artikel

Zou Fausto Vera een goede aanwinst zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties