Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'

Laatste update:

Bij PSG is Gianluigi Donnarumma de onbetwiste eerste doelman. Reservedoelmannen Keylor Navas en Sergio Rico lopen deze zomer uit hun contract in Parijs en dus is de Franse kampioen op zoek naar een nieuwe doelman achter Donnarumma.

PSG is nu op zoek naar een jonge, talentvolle doelman die achter Donnarumma moet gaan uitgroeien tot een hoger niveau. In die zoektocht is het uitgekomen bij Ajax.

Les Parisiens heeft bij een vertrek van Navas en Rico alleen nog de beschikking over één reservedoelman. De 22-jarige Arnau Tenas, die afgelopen zomer overkwam van FC Barcelona, kwam dit seizoen als stand-in van Donnarumma tot vier optredens voor PSG. Ramaj zou dus ook de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Tenas.

Ramaj is niet de enige keeper die ze in Parijs op het oog hebben. Ook Noah Atubolu, doelman van SC Freiburg, wordt nauwlettend in de gaten gehouden en is naar verluidt al meermaals gescout door de Parijzenaren.

PSG is daarbij ook niet de enige club die interesse heeft in de Ajax-doelman. Ramaj zou namelijk ook in de belangstelling staan van Arsenal en diverse andere buitenlandse topclubs. In Londen zien ze Ramaj als een sterk meevoetballende keeper.

Ramaj kwam afgelopen zomer voor een bedrag van vijf miljoen euro, dat via bonussen nog verder op kan lopen, over van Eintracht Frankfurt en heeft zich onder trainer John van 't Schip ontwikkeld tot eerste doelman in Amsterdam. De in Stuttgart geboren doelman heeft bij Ajax een contract tot medio 2028. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Ramaj een transferwaarde van vijf miljoen euro. Plettenberg schat echter dat de sluitpost momenteel 25 miljoen euro waard is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
0
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties