Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transferverkeer tussen Chelsea en Barça eindelijk compleet: Alonso onthuld

Laatste update:

De interesse van Barcelona komt niet als een verrassing, daar de geboren Madrileen al langer in verband wordt gebracht met los Azulgrana. Barcelona-trainer Xavi sprak eerder op vrijdag al zijn verwachting uit dat de transfer rond zou komen. "De registratie van Alonso? Ja, we zijn optimistisch dat alles voor middernacht zal worden opgelost." De club moet nog enigszins haast maken om hem op tijd te registreren voor de Champions League. De deadline voor inschrijving verloopt vrijdag om middernacht. Ook werd Xavi gevraagd naar de status van zijn 33-jarige concurrent Jordi Alba. "Daar heb ik geen twijfels over. Ik wil hem hier bij ons hebben."

Barcelona heeft er met de komst van Alonso een serieuze optie bij op de linksbackpositie. Alba is doorgaans eerste keus, terwijl jeugdspeler Alejandro Baldé daar ook uit de voeten kan. Alonso speelde in de jeugdopleiding van Real Madrid, voordat hij in 2010 de overstap maakte naar Bolton Wanderers. Na drie jaar trok hij naar Fiorentina, waar hij kortstondig werd verhuurd aan Sunderland. Na zijn terugkeer werd hij een vast.e waarde in Florence, waarop hij in 2016 voor 23 miljoen euro werd verkocht aan Chelsea.

Alonso kwam in zes seizoenen tot 212 officiële wedstrijden voor Chelsea, waarin hij 29 keer scoorde en 23 assists afleverde. Gedurende zijn tijd in Londen wist hij beslag te leggen op de Champions League, Premier League, FA Cup, UEFA Super Cup, Europa League en het WK voor clubteams. Nadat toenmalig trainer Antonio Conte in 2016 overstapte naar een 3-4-3 systeem, was Alonso lange tijd een vaste waarde bij de Blues.

Is Marcos Alonso een goede versterking voor Barcelona?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties