Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfervrij vertrek bij Dortmund nadert na tevergeefs aanbod van 7 miljoen'

Laatste update:

Götze doorliep de jeugdopleiding van Borussia Dortmund en koos in 2013 voor een transfer naar Bayern München. Na drie jaar in Zuid-Duitsland te hebben gespeeld, keerde de aanvallende middenvelder terug op het oude nest. Der WM-Held von 2014, zoals hij wordt genoemd dankzij zijn winnende doelpunt in de gewonnen WK-finale van 2014, is met een jaarsalaris van tien miljoen euro momenteel grootverdiener bij Borussia Dortmund.

Die Borussen zijn bereid om Götze langer aan zich te binden, maar willen dan dat hij op jaarbasis drie miljoen minder gaat verdienen. De 63-voudig international ziet echter niets in dit voorstel en is niet van plan om genoegen te nemen met salarisverlaging, waardoor er volgens BILD definitief een punt achter de onderhandelingen is gezet. Het betekent dat Götze aan het eind van het seizoen transfervrij van club kan wisselen, daar zijn contract in de zomer van 2020 afloopt.

Götze is dit seizoen lang niet altijd basisspeler bij Borussia Dortmund, waardoor hij voorlopig tot drie doelpunten en twee assists in zestien officiële wedstrijden kwam. De aanvallende middenvelder wordt de voorbije tijd nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Hertha BSC. De ambitieuze club uit Berlijn zou Götze naar verluidt al deze maand willen binnenhalen.

Zie jij Mario Götze naar Hertha BSC verkassen?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
6
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties