Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfervrij vertrek bij Feyenoord dreigt: 'Tientallen clubs staan in de rij'

Laatste update:

Feyenoord probeert er nog altijd alles aan te doen om Slory binnenboord te houden. 'Binnen enkele dagen' vindt er een gesprek plaats tussen zaakwaarnemer Wessel Weezenberg (Prime11) en Feyenoord-directeur Dennis te Kloese. Slory staat al jaren bekend als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van de regerend landskampioen.

Slory in actie tijdens een oefenwedstrijd met Feyenoord 1.

De pijlsnelle vleugelflitser kan er echter ook voor kiezen zijn carrière elders voort te zetten. 1908.nl weet te melden dat Slory zeer goed in de markt ligt, daar tientallen clubs recentelijk hebben geïnformeerd bij zijn management. Clubs uit het binnen- en buitenland willen de jeugdinternational maar wat graag overnemen van Feyenoord. Zijn naderende transfervrije status maakt Slory nog aantrekkelijker.

Pas op 1 januari mogen clubs Slory daadwerkelijk benaderen, al zou Prime11 reeds informele aanbiedingen op zak hebben. "Momenteel loopt er nog niets concreets, wat logisch is in de huidige fase", aldus FeyenoordTM.

Jaden is de zoon van Andwélé Slory, die tussen 2007 en 2010 53 wedstrijden voor Feyenoord speelde. Zelfs is de rechtspoot al sinds 2013 actief in de Feyenoord Academy. Slory kan zowel op de linkerflank als rechterflank uit de voeten. Hij staat te boek als een buitenspeler die naast snelheid en techniek vaak een goed rendement kan weerleggen. Slory speelt zijn wedstrijden momenteel in Feyenoord Onder 21 en Nederland Onder 19.

Daarnaast komt Slory uit voor het Youth League-elftal van Feyenoord, dat na vier wedstrijden al zeker is van overwintering in het gerenommeerde jeugdtoernooi. Slory was tijdens de eerste drie wedstrijden trefzeker voor Feyenoord Onder 19, maar moest het laatste uitduel met Lazio (1-3 winst) laten schieten wegens een blessure.

Voor nu is het afwachten waar de toekomst van de vleugelspits ligt. "Slory mist nog altijd de definitieve aansluiting bij het eerste elftal van Feyenoord. De kwantiteit van de selectie en de keuze van oefenmeester Arne Slot, die het liefst werkt met spelers die er direct staan, zijn hiervan voorbeelden van aanleidingen", concludeert 1908.nl. Voor Slory is het vooralsnog wachten op zijn officiële debuut voor Feyenoord. Wel trainde hij al meermaals mee met de hoofdmacht en nam hij deel aan meerdere oefenwedstrijden van het Zuid-Rotterdamse vlaggenschip.

Moet Jaden Slory bij Feyenoord blijven?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
7
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties