Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Transfervrije Brama krijgt tweede optie in top vier van Eredivisie

Laatste update:

De ploeg van Dwight Lodeweges doet het voortreffelijk in de eerste weken van het seizoen. Na de overwinning op PSV van afgelopen zondag rukten de Friezen op naar plaats vier, slechts een punt achter PSV, Ajax en PEC. De technische staf lijkt in de 28-jarige Brama, die nooit voor een andere club uitkwam dan FC Twente, een interesse toevoeging te zien voor de spelersgroep.

De middenvelder tekent naar verwachting deze week al ergens een contract. Er is volgens het weekblad ook belangstelling van één buitenlandse club, maar om welke vereniging het gaat is niet duidelijk. Brama heeft flink wat ervaring op de Nederlandse velden: hij speelde al 231 wedstrijden in de Eredivisie, werd landskampioen met FC Twente en speelde in de Champions- en Europa League. Zijn laatste duel speelde hij ruim vijf maanden geleden, op 27 april.

Voor welke club zou jij kiezen, als je Wout Brama was?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
166

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties