Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Transfervrije Daley Blind voert gesprekken met club uit volgende topcompetitie'

Laatste update:

Blind gaf onlangs in gesprek met Veronica Inside aan voor alles open te staan. "Ik ben nu transfervrij, dus er gaat veel op me afkomen. We gaan alles de komende weken rustig op een rijtje zetten en daarna op gevoel een keuze maken." Zelfs een terugkeer naar Ajax sluit hij niet uit. "Ik kan alleen zeggen dat Ajax mijn club is en de deur voor mij altijd openstaat. Daar wil ik het verder bij laten. Ik weet niet of het nu aan de orde is. Dat is ook niet aan mij. Ik ga mijn opties lekker bekijken en dan hoop ik dat ik volgend seizoen weer veel aan voetballen toe te komen."

Toch lijkt het er niet op dat Blind weer aan de slag gaat bij zijn jeugdliefde. De Telegraaf onthulde vorige maand dat de Amsterdammer zou zijn gepolst door Klaas-Jan Huntelaar, maar later bleek dat het nog niet duidelijk was of dat om een rol als speler ging. Mogelijk was dat een gesprek over een andere functie in de toekomst, terwijl Blind zich momenteel nog richt op zijn spelersloopbaan. Eerder viel zijn naam ook bij het Royal Antwerp van Marc Overmars. Mogelijk meldt de Belgische landskampioen zich deze zomer opnieuw voor Blind.

Bij Girona kan Blind, die het afgelopen jaar slechts vijf wedstrijden speelde voor Bayern, zich voegen in het project van de City Football Group. De Spaanse promovendus kende een uitstekend seizoen in LaLiga en had lange tijd zelfs zicht op Europees voetbal. Naast Manchester City en Girona heeft de City Football Group ook Melbourne City, Yokohama, Montevideo, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK, Troyes, Palermo en Bahia als clubs in het pakket. Voor welke termijn Blind kan tekenen in het Estadi Montilivi is nog niet bekend.

Is LaLiga een mooie bestemming voor Blind?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties